Lopott autó INGYENES bejelentése - KLIKK ide

A bejelentés előtt kérjük olvassa el a következő tájékoztatót!

Az autólopás bejelentése ingyenes, de csak regisztráció után lehetséges, ami szintén ingyenes. Ugyanakkor a gazdasági válság minket is elért, ezért anyagi kereteink egyre szűkösebbek. Így kérünk minden bejelentőt arra , hogy támogassák egyesületünk munkáját 5000 forinttal, vagy ennél nagyobb illetve kisebb összeggel.

BankszámlaszámunkK&H bank -  Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület - 10401213 50526578 80561008

Mi már bizonyítottunk Kérjük segítsen minket, hogy segíthessünk önnek és másoknak!

 

Bejelentése a jóváhagyásunk után bekerül az ingyenesen letölthető AUTÓVADÁSZ MOBILTELEFONOS ALAKALMAZÁS adatbázisába és megosztjuk a hasonló a nevet viselő facebook oldalunkon is és az AUTOSZEKTOR.HU weboldalon is. Így nem csak az autóvadászok, de az alkalmazást letöltő személyek és facebook felhasználók is megtalálhatják az ön autóját. Az alkalmazást eddig 20 000-en töltötték le!

Adjon még nagyobb esélyt arra, hogy megkerüljön az autója! Vegye igénybe VIP SZOLGÁLTATÁSUNKAT! 

A szolgáltatást igénybe vevők autólopási bejelentéseit közzétesszük az "autóvadász egyesület" facebook oldalunkon és a "lopott autók" facebook csoportban is, az AUTÓVADÁSZ INGYENES ALKALMAZÁS nevű facebook oldalunkon túl.

A facebook oldalainkon 5000 + 3290 + 442  ismerőssel és kedvelővel rendelkezünk! Ugyanakkor a facebook megosztásoknak köszönhetően a bejelentések megtekintéseinek a száma még ennél is jóval nagyobb! Átlagosan 10 000 facebook felhasználó tekinti meg a (fényképes) bejelentéseket. A fényképes bejelntéseket tapasztalataink szerint sokkal többen osztják meg, így ha van az ellopott autóról fotó, hasznos a képet is a bejelentéshez csatolni.

 Amennyiben a gépjármű előkerült és nem mi találtuk meg, kérjük azonnal jelentse azt nekünk az AUTOVADASZ.EGYESULET@GMAIL.COM címen, hogy a kocsi körözését törölni tudjuk a listánkból.

 

Figyelmeztetés:

A honlapon megtett bejelentés, nem helyettesíti a rendőrségen megtett jegyzőkönyvebe vett bejelentést. Ha észlelte gépjárműve ellopását fontos, hogy előbb az illetékes rendőrkapitányságon tegye meg a bejelentést, ahol elrendelik gépjárműve körözését.  Ezek után honlapunkon is megteheti a bejelentést. Ez a lépés elősegíti a még hatékonyabb felderítési munkát.

Kérjük csak olyan fotót töltsön föl, amely a bejelentett gépjárműről készült. Katalógusfotókat, más kocsiról készült képeket nem teszünk közzé.