Tájékoztatjuk a kedves felhasználókat, hogy az alkalmazás iOS platformon már nem elérhető.

Az alkalmazás továbbra is letölthető az Android operációs rendszerrel működő okostelefonokra, ugyankkor hagyományos mobiltelefonokra is a következő linkről:

http://mobisland.com/av/

Az alkalmazás letöltése ingyenes de anyagi forrásaink egyre szűkösebbek. Ezért sokat segít nekünk azzal ha támogatja a munkánkat 5000 forinttal, vagy ennél nagyobb illetve kisebb összeggel.

Bankszámlaszámunk: 10401213 50526578 80561008

Az AUTÓVADÁSZ mobil alkalmazás használatakor vegye figyelembe a következőket:

Az alkalmazás azoknak a lopott járműveknek a rendszámait, gyártmányát, színét és típusát tartalmazza, amelyet az ellopott gépjárművek tulajdonosai bejelentettek a www.autovadasz.eu vagy a www.autóvadász.hu weboldalon. Jelenleg 2250 gépjármű rendszáma szerepel az adatbázisban.

A körözött gépjárművek adatainak közzététele előtt a weboldal üzemeltetői visszaellenőrzik, hogy az adott jármű valóban körözött-e, így küszöbölve ki a téves bejelentéseket.

Amennyiben az alkalmazás segítségével lopott gépjárművet talál, értesítese a rendőrséget!

Lopott gépjármű észlelése esetén kérjük ne tegye a következőket

  • Ha a jármű mozgásban van, azt ne kövesse, ne üldözze mert ez súlyos, akár halálos balesetekhez is vezethet!
  • Ha a jármű áll, de éppen beszáll valaki vagy el akar indulni a járművel, akkor ezt ne akadályozza meg, mert ez súlyos sérülésekhez is vezethet!
  • Ha lopott járművet talál, ne nyúljon az autóhoz, mert ezzel fontos nyomokat tűntethet el.
  • Miután értesítette a rendőrséget az illetékes rendőrrel először közölje, hogy az alkalmazás segítségével találta meg a lopott autót. Az autó rendszámán, színén és típusán kívül meg kell majd adnia a gépjármű tartózkodásának a helyét, az ön nevét és lakcímét.
  • A rendőrjárőrök kiérkezéséig a helyszínen kell maradnia, de bejelentését megteheti személyesen is az illetékes rendőrkapitányságon.

Az alkalmazás adatbázisában szereplő adatok nem hivatalos adatok, még akkor sem, ha azokat a közzététel előtt leellenőrzik.

Előfordulhat olyan eset, hogy a tulajdonos a gépjármű megkerülésekor nem értesíti a www.autovadasz.eu weboldal üzemeltetőit, így a jármű lopottként szerepel továbbra is az adatbázisban.

Az alkalmazás fejlesztője és a Nemzetközi Autóvadász Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal az alkalmazás használatakor bekövetkezett anyagi károkért, személyi sérülésekért.