Lopott autó bejelentése

Az autólopás bejelentése ingyenes, de csak regisztráció után lehetséges, ami szintén ingyenes. Ugyanakkor a gazdasági válság minket is elért, ezért anyagi kereteink egyre szűkösebbek. Így kérünk minden bejelentőt arra , hogy támogassák egyesületünk munkáját 5000 forinttal, vagy ennél nagyobb illetve kisebb összeggel.

Bankszámlaszámunk: K&H bank -  Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület - 10401213 50526578 80561008

Mi már bizonyítottunk!  Kérjük segítsen minket, hogy segíthessünk önnek és másoknak!

 

Bejelentése a jóváhagyásunk után bekerül az ingyenesen letölthető AUTÓVADÁSZ MOBILTELEFONOS ALAKALMAZÁS adatbázisába és megosztjuk a hasonló a nevet viselő facebook oldalunkon is és az AUTOSZEKTOR.HU weboldalon is. Így nem csak az autóvadászok, de az alkalmazást letöltő személyek és facebook felhasználók is megtalálhatják az ön autóját. Az alkalmazást eddig 20 000-en töltötték le!

Adjon még nagyobb esélyt arra, hogy megkerüljön az autója! Vegye igénybe VIP SZOLGÁLTATÁSUNKAT! 

A szolgáltatást igénybe vevők autólopási bejelentéseit közzétesszük az "autóvadász egyesület" facebook oldalunkon is, az AUTÓVADÁSZ INGYENES ALKALMAZÁS nevű facebook oldalunkon túl.

A facebook oldalainkon 5028 + 3891  ismerőssel és kedvelővel rendelkezünk! Ugyanakkor a facebook megosztásoknak köszönhetően a bejelentések megtekintéseinek a száma még ennél is jóval nagyobb! Átlagosan 10 000 facebook felhasználó tekinti meg a (fényképes) bejelentéseket. A fényképes bejelentéseket tapasztalataink szerint sokkal többen osztják meg, így ha van az ellopott autóról fotó, hasznos a képet is a bejelentéshez csatolni.

 Amennyiben a gépjármű előkerült és nem mi találtuk meg, kérjük azonnal jelentse azt nekünk az AUTOVADASZ.EGYESULET@GMAIL.COM címen, hogy a kocsi körözését törölni tudjuk a listánkból.

 

Figyelmeztetés:

A honlapon megtett bejelentés, nem helyettesíti a rendőrségen megtett jegyzőkönyvebe vett bejelentést. Ha észlelte gépjárműve ellopását fontos, hogy előbb az illetékes rendőrkapitányságon tegye meg a bejelentést, ahol elrendelik gépjárműve körözését.  Ezek után honlapunkon is megteheti a bejelentést. Ez a lépés elősegíti a még hatékonyabb felderítési munkát.

Kérjük csak olyan fotót töltsön föl, amely a bejelentett gépjárműről készült. Katalógusfotókat, más kocsiról készült képeket nem teszünk közzé.


Gyanús jármű bejelentése


Amennyiben ön számára gyanús gépjárművet észlel a környezetében, nálunk bejelentheti, és a bejelentését ki fogjuk vizsgálni. Amennyiben az autó lopott volt, vagy más bűncselekmény elkövetése miatt körözték, értesíteni fogjuk.

 

 

Ajánlott partner oldal: CIVIL KÖRÖZÉSI RENDSZER - CKR

 

Mi is az a CKR?

 

Többségünkkel megtörtént már, hogy elveszítettünk egy számunkra fontos dolgot, sokan váltunk már lopás vagy rablás áldozatává, esetleg nyoma veszett egy olyan személynek, vagy kis házi kedvencnek, aki közel áll a szívünkhöz. Mi sem természetesebb annál, hogy ilyenkor igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni az értékünk felkutatása és visszaszerzése érdekében. A Civil Körözési Rendszer (CKR) ezekben az esetekben nyújt segítséget azzal, hogy a közösség erejét használva kapcsolatot teremt az értéküket kereső és az azt megtaláló, vagy felkutató felek között.

 

A CKR küldetése, hogy felhasználóinak és partnereinek tudását összehozva segítsen a bűncselekmények megelőzésében, valamint a tettesek és az eltulajdonított értékek megtalálásában. Emellett célunk az is, hogy a bajbajutottaknak a legszélesebb körben ajánljunk szakértői segítséget. Meggyőződésünk továbbá, hogy a rendszer által nyújtott szolgáltatások nagyban növelik az eltűnt személyek és kisállatok, valamint elvesztett tárgyak felkutatásának eredményességét, a tanulságos események közzététele pedig segítséget nyújt embertársainknak a hasonló esetek elkerüléséhez.